ارومیه ای ها با تحویل پسماند خشك شارژ تلفن می گیرند

ارومیه ای ها با تحویل پسماند خشك شارژ تلفن می گیرند به گزارش پرشین رز رییس سازمان مدیریت پسماند شهرداری ارومیه اظهار داشت: شهروندان می توانند با تحویل پسماندهای خشك به غرفه های بازیافت، كارت شارژ تلفن همراه دریافت نمایند.


احد یوسفی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اضافه كرد: سه غرفه بازیافت در نقاط مختلف شهر ارومیه بوجود آمده كه پسماندهای خشك تفكیك شده توسط شهروندان را جمع آوری می كند.
وی تصریح كرد: شهروندان می توانند پسماندهای خشك تفكیك شده خویش را به نزدیك ترین غرفه بازیافت تحویل بدهند؛ هم اكنون جمع آوری پسماند خشك به 2 روش انجام می گردد كه شامل جمع آوری از درب منازل و ایستگاه ها و غرفه هاست.
وی بیان كرد: جمع آوری پسماند های خشك از درب منازل هر هفته یكبار از محلات ارومیه انجام می گردد.
یوسفی اضافه كرد: دور ریختن زباله ها علاوه بر آلودگی محیط زیست، بخش عظیمی از منابع تجدیدپذیر را از بین می برد و صنعت بازیافت امروز یكی از راهكارهای تولید ارزش افزوده و بهره وری در جامعه به حساب می آید.
وی با اشاره به اینكه روزانه تنها یك تن پسماند در منازل این شهر تفكیك می شود، اظهار داشت: میزان تفكیك از مبدا در این شهر، بسیار كمتر از یك درصد است كه باید با همراهی شهروندان افزایش یابد.
وی تصریح كرد: روزانه 600 تن زباله در شهر ارومیه جمع آوری، انتقال، دفن و ساماندهی می گردد و در صدد هستیم با فرهنگ سازی تفكیك زباله از منزل، میزان پسماند تفكیكی را به 50 تن در روز برسانیم.
رییس سازمان مدیریت پسماند شهرداری ارومیه افزود: 50 درصد زباله های تولیدی شهر به صورت مكانیزه جمع آوری و به محل دفن زباله در سایت «نازلو» انتقال داده می شود.
یوسفی اظهار داشت: الان یك ایستگاه جمع آوری زباله شهری و هفت ایستگاه روستایی در ارومیه وجود دارد.
به گزارش پرشین رز به نقل از ایرنا تفكیك زباله از منزل منجر به كاهش حجم زباله ها شده و این امر تاثیر بسزایی در حفظ محیط زیست دارد و ارزش افزوده ای كه از تفكیك زباله به دست می آید در دراز مدت ارزش اقتصاد زیادی برای شهر خواهد داشت.
ارومیه با 750 هزار نفر جمعیت یكی از شهرهای پرجمعیت كشور به حساب می آید و در مناطق پنجگانه این شهر عملیات ‏تفكیك زباله از مبدا انجام می گردد.
به گفته برخی كارشناسان، میزان تولید زباله در آذربایجان غربی بخصوص ارومیه 2.5 برابر استانداردهای جهانی است.
مواد زاید جامد كه در منازل، مراكز تهیه و توزیع و فروش مواد غذایی، مؤسسه های صنعتی و تجاری و كشاورزی و بیمارستان ها و مراكز درمانی تولید می گردد را زباله می نامند.
8137/3072


1397/10/28
20:44:16
5.0 / 5
5247
تگهای خبر: آلودگی , درمان , محیط زیست
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۵
persianrose.ir - حقوق مادی و معنوی سایت پرشین رز محفوظ است

پرشین رز

گل و گیاه