انتقاد فرمانده یگان حفاظت محیط زیست از توزیع سلاح های شكاری مجوزدار

انتقاد فرمانده یگان حفاظت محیط زیست از توزیع سلاح های شكاری مجوزدار به گزارش پرشین رز فرمانده یگان حفاظت سازمان محیط زیست از توزیع سلاح های شكاری مجوزدار انتقاد نمود و اظهار داشت: اگر سلاح شكاری مجوزدار به دست مردم می دهیم باید محل استفاده آنرا هم بدانیم اما متاسفانه تابحال حتی موفق به احصای تعداد این سلاح های مجوزدار هم نشده ایم.



به گزارش پرشین رز به نقل از ایسنا سرهنگ جمشید محبت خانی درباره وجود بیشتر از ۱۰۰۰ پرونده تخلف در حوزه شكار و صیدهای غیرمجاز اظهار داشت: علاوه بر تقاضای شدید مردم برای خرید پرندگان، شاهد شكارهای غیرقانونی هم هستیم.

وی اضافه كرد: با اینكه محیط بانان در استان خوزستان و استان های شمالی بخصوص مازندران روزانه درگیر عملیات دستگیری و تشكیل پرونده هستند اما حجم بالای شكار و صید غیرقانونی پرندگان مهاجر كمك و همكاری دستگاه های دیگر را هم می طلبد.

فرمانده یگان حفاظت سازمان محیط زیست بهترین راه پیشگیری از شكارهای غیرقانونی پرندگان را كنترل توسط مردم و اطلاع رسانی رسانه ها دانست و اظهار داشت: نگاه بین الملل به ایران از این نظر اصلا خوب نیست بطوری كه ایران را سیاه چال پرندگان مهاجر می دانند بنابراین ما باید تقاضا را توسط مردم كاهش دهیم.

محبت خانی با اشاره به اینكه سودآوری بالا سبب افزایش سودجویان این حوزه شده است، اظهاركرد: محیط بانان جان بر كف در حال عملیات هستند و تورهای غیرمجاز را جمع آوری می كنند.

فرمانده یگان حفاظت سازمان محیط زیست از توزیع سلاح های شكاری مجوزدار انتقاد نمود و اظهار داشت: اگر سلاح شكاری مجوزدار به دست مردم می دهیم باید محل استفاده آنرا هم بدانیم اما متاسفانه تابحال حتی موفق به احصای تعداد این سلاح های مجوزدار هم نشده ایم.

وی اضافه كرد: از طرفی عده ای سلاح می خرند و سهمیه سالانه تیر را از مبادی مربوطه دریافت می كنند و از سوی دیگر سازمان محیط زیست محدودیت هایی دارد. بنابراین طبیعی است كه وقتی افراد امكان فعالیت با مجوز را ندارند به شكارهای غیرمجاز و غیرقانونی روی می آورند.

سرهنگ محبت خانی با اشاره به شهادت ۱۴۰ محیط بان ایرانی اظهار داشت: برخی از این محیط بانان توسط همین سلاح های مجوزدار به شهادت رسیده اند.

فرمانده یگان حفاظت سازمان محیط زیست اضافه كرد: تا زمانی كه سودآوری در این كار همچنان بالا و تقاضا هم بسیار جدی باشد افزایش نیروهای محیط بانی كمكی به رفع این معضل نخواهد كرد.

وی ضمن اخطار به متقاضیان پرندگان مهاجر نسبت به انتقال بیماری های خطرناك اظهار داشت: متاسفانه هیچ نظارت پزشكی و دامپزشكی روی این پرندگان صورت نمی گیرد و امكان انتقال بیماری های خطرناكی چون آنفلوآنزا وجود دارد.

محبت خانی همینطور با اشاره به كاهش تعداد شكارها در استان مازندران نسبت به سال قبل اظهاركرد: ورود شورای تأمین به این قضیه از دو سال قبل با امضای ریاست سازمان محیط زیست الزامی شده است.

فرمانده یگان حفاظت سازمان محیط زیست با اشاره به اینكه در اقدامات سلبی كوتاه مدت نیازمند حمایت شورای تأمین بخصوص در منطقه شمالی هستیم، اظهاركرد: از آنجایی كه تقاضای مردم سبب تشویق سودجویان به این حوزه شده است بنابراین رسانه ها و مردم باید دست به دست هم بدهند و تقاضا را به صفر برسانند.

وی با انتقاد از قدرت پایین محیط زیست و عدم ورود جدی شورای تأمین اظهار داشت: ملك بازار پرندگان در فریدونكنار متعلق به شهرداری است و اگر شكار مجاز نمی باشد پس فروش هم مجاز نمی باشد بنابراین هماهنگی بین دستگاهی و ورود قاطعانه فرمانداری ضروریست.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی محیط زیست محبت خانی در انتها اظهار نمود: این مساله باید از راه شورای تأمین استان مازندران به شكل جدی پیگیری شود تا در كوتاه مدت موفق شویم.




1398/10/08
11:10:01
5.0 / 5
4244
تگهای خبر: باد , بازار , بیماری , پزشك
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۸ بعلاوه ۱
persianrose.ir - حقوق مادی و معنوی سایت پرشین رز محفوظ است

پرشین رز

گل و گیاه