عوامل اصلی تشدید گرسنگی در جهان

عوامل اصلی تشدید گرسنگی در جهان پرشین رز: نتایج یک پژوهش جدید از طرف کارشناسان آلمانی نشان داده است که مناقشه ها و تغییرات اقلیمی، عوامل اصلی تشدید گرسنگی در جهان هستند.


به گزارش پرشین رز به نقل از ایسنا، بر پایه تازه ترین "شاخص گرسنگی در جهان" بیش از ۸۰۰ میلیون نفر گرفتار گرسنگی هستند و ۴۱ میلیون نفر در آستانه قحطی قرار دارند.
سازمان "کمک به گرسنگان جهان" در آلمان می گوید که هدف جامعه جهانی برای ریشه کنی گرسنگی تا ۲۰۳۰ میلادی دست یافتنی نیست.
مطابق ارزیابی سازمان آلمانی "کمک به گرسنگان جهان" مبارزه جهانی مقابل گرسنگی بسیار کند پیش می رود و چشم انداز آینده این مبارزه چندان روشن نیست.
بر پایه تازه ترین گزارش این سازمان که روز گذشته (پنج شنبه) انتشار یافت، حدود ۸۱۱ میلیون نفر در جهان از کمبود مواد غذایی و گرسنگی رنج می برند و قحطی کامل ۴۱ میلیون نفر را تهدید می کند.
این سازمان امدادی می گوید کوشش برای دست یابی به هدف گذاری سازمان ملل متحد برای ریشه کن کردن گرسنگی تا سال ۲۰۳۰ از مسیر خود منحرف شده است.
در گزارش سال قبل سازمان کمک به گرسنگان شمار افرادی که در سال ۲۰۱۹ از دسترسی به غذای کافی محروم بوده اند ۶۹۰ میلیون نفر اعلام شده بود.
به گزارش دویچه وله، ارزیابی های جدید حاکیست پیشرفت در مبارزه با گرسنگی که در سالهای اخیر کند شده بود حالا رو به رکود گذاشته و در مناطقی پس رفت هم داشته است.
در گزارش های سالهای اخیر سازمان کمک به گرسنگان، تغییرات اقلیمی و ادامه درگیری ها و مناقشه های منطقه ای، مهم ترین عوامل کندی روند مقابله با این معضل عنوان می شد که در دو سال اخیر پاندمی کرونا نیز به آنها افزوده شده است.
این معضلات دستاوردهای سالهای قبل در حوزه مبارزه با گرسنگی را تهدید می کند و به ویژه مردم فقیر و ضعیف در جهان بیش از دیگران در معرض لطمه های ناشی از تغییرات آب و هوایی هستند در صورتیکه در پدید آمدن آن کمترین سهم را دارند.
بنابر این گزارش، دست کم ۴۷ کشور جهان قادر نخواهند بود تا سال ۲۰۳۰ به سطح پائینی از گرسنگی در بین اکثریت جمعیت خود برسند.
این گزارش برمبنای بررسی وضعیت تغذیه در ۱۲۸ کشور مختلف تنظیم شده و در آن تاکید می شود که برای بهبود وضعیت به راهکارهای سیاسی مناسب برای مناقشه ها و تقویت حق دسترسی به مواد غذایی ضرورت دارد.




منبع:

1400/07/24
13:35:15
5.0 / 5
680
تگهای خبر: آب , هوا
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۵
persianrose.ir - حقوق مادی و معنوی سایت پرشین رز محفوظ است

پرشین رز

گل و گیاه