تداوم پاکسازی آلودگی نفتی در سواحل جنوب قشم

تداوم پاکسازی آلودگی نفتی در سواحل جنوب قشم عملیات پاکسازی آلودگی نفتی در بخش هایی از سواحل جنوب قشم و جزیره هنگام با مشارکت دستگاه های اجرایی، جوامع محلی و سازمان های مردم نهاد در حال انجام است.


به گزارش پرشین رز به نقل از مهر، امید صدیقی، مدیرکل دفتر آلودگی دریایی سازمان حفاظت محیط زیست، اظهار داشت: در ایام اخیر بخشهایی از سواحل سوزا، شیب دراز و نقاشه و همین طور بخش محدودی از سواحل جزیره هنگام تحت تأثیر آلودگی نفتی قرار گرفت و تیم های تخصصی اداره کل حفاظت محیط زیست هرمزگان با حضور میدانی، پایش و ارزیابی مناطق آلوده را در دستور کار قرار دادند.
وی اضافه کرد: با هماهنگی فرمانداری قشم و دهیاری ها و با مشارکت جوامع محلی، سازمان های مردم نهاد، سازمان بنادر و دریانوردی و منطقه آزاد قشم، عملیات جمع آوری و پاکسازی آلودگی از روز گذشته شروع شده و با تمام توان ادامه دارد.
صدیقی اظهار نمود: در منطقه سوزا حدود ۹۵۰ متر از نوار ساحلی با استفاده از تجهیزات موجود و بصورت دستی پاکسازی شده است. همین طور لکه های نفتی شناور در آب های ساحلی شیب دراز با استفاده از پدهای جاذب جمع آوری شده و پاکسازی آلودگی های پراکنده در نوار ساحلی این منطقه نیز در حال انجام می باشد.
مدیرکل دفتر آلودگی دریایی سازمان حفاظت محیط زیست افزود: عملیات پاکسازی بصورت همزمان در سواحل نقاشه و جزیره هنگام نیز در جریان است و پایش مناطق تا تکمیل عملیات و رفع آلودگی ادامه خواهد داشت.
وی ضمن تقدیر از همکاری مؤثر جوامع محلی، خصوصاً اهالی روستاهای شیب دراز، سوزا و نقاشه و جوامع محلی جزیره هنگام، از همراهی فرمانداری و دهیاری های قشم، منطقه آزاد قشم، سازمان بنادر و دریانوردی، سازمان های مردم نهاد و نیروهای اداره کل حفاظت محیط زیست هرمزگان در اجرای عملیات پاکسازی تقدیر نمود.


به گزارش پرشین رز به نقل از مهر، امید صدیقی، مدیرکل دفتر آلودگی دریایی سازمان حفاظت محیط زیست، اظهار داشت: در ایام اخیر بخشهایی از سواحل سوزا، شیب دراز و نقاشه و همین طور بخش محدودی از سواحل جزیره هنگام تحت تأثیر آلودگی نفتی قرار گرفت و تیم های تخصصی اداره کل حفاظت محیط زیست هرمزگان با حضور میدانی، پایش و ارزیابی مناطق آلوده را در دستور کار قرار دادند.وی اضافه کرد: با هماهنگی فرمانداری قشم و دهیاری ها و با مشارکت جوامع محلی، سازمان های مردم نهاد، سازمان بنادر و دریانوردی و منطقه آزاد قشم، عملیات جمع آوری و پاکسازی آلودگی از روز گذشته شروع شده و با تمام توان ادامه دارد.صدیقی اظهار نمود: در منطقه سوزا حدود ۹۵۰ متر از نوار ساحلی با استفاده از تجهیزات موجود و بصورت دستی پاکسازی شده است.

1405/05/21
18:46:49
5.0 / 5
12
تگهای خبر: آب , آزاد , آلودگی , پاك
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۶ بعلاوه ۲
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

persianrose.ir - حقوق مادی و معنوی سایت پرشین رز محفوظ است

پرشین رز

گل و گیاه
به پرشین رز، جایی که گل ها فقط زیبا نیستند، بلکه سخنگوی طبیعت اند، خوش آمدید! فراتر از یک سایت گل و گیاه