آب، پیام آور تغییرات آب و هوایی

آب، پیام آور تغییرات آب و هوایی به گزارش پرشین رز، خراسان رضوی با کاهش یا ناپدید شدن منابع منطقه ای، آب کمیاب تر می شود و افزایش خشکسالی و سیل در سرتاسر جهاندمدیریت منابع آب را دشوارتر می کند. صنعت تا حد زیادی در این مشکلات مقصر است و الان باید برای مدیریت بهتر آب های زیرزمینی خود اقدام نماید.



به نقل از ویفروم، اغلب افراد این مورد را درک نمی کنند اما وضعیت دسترسی به آب شیرین به صورت قابل ملاحظه ای در سرتاسر جهان درحال تغییر است. مناطق مرطوب سیاره مانند مناطق استوایی، مرطوب تر و مناطق خشک جهان، خشک تر می شود.

در حال حاضر بعضی از سریع ترین تغییرات در عرض های جغرافیایی مرتفع شمالی رخ می دهد. برای مثال در نواحی شمالی کانادا و روسیه گرم شدن تا چهار برابر میانگین جهانی سبب ذوب یخچال های طبیعی، یخ های دائمی و برف می شود. در نتیجه هیدرولوژی(آب شناسی) منطقه ای به شدت درحال تغییر است و منابع آب محلی حذف می شود.

این الگوی جهانی گسترده با عنایت به نقاط حساس منطقه ای با آب زیاد یا بسیار کم که ناشی از تغییرات شدید سیل، خشکسالی و کاهش گسترده سفره های آب زیرزمینی است، برجسته می شود.

برداشت آب زیرزمینی بیشتر از نرخ تجدید آن است

بیش از نیمی از سفره های زیرزمینی اصلی جهان به سرعت درحال تخلیه است چونکه میزان برداشت از آب های زیرزمینی خیلی بیشتر از نرخ تجدید آن است.

هنگامی که اثرات تجمیعی سود و زیان منطقه ای آب شیرین به صورت جامع در سرتاسر جهان ارزیابی می شود، سه حقیقت اعجاب انگیز ظاهر می شود:

اول، قاره ها به استثنای گرینلند و قطب جنوب درحال خشک شدن است. آب برای همه مصارف و برای مردم، محیط زیست، تولید غذا و انرژی، صنعت و رشد اقتصادی به علت ناپدید شدن یا کاهش منابع منطقه ای بسیار کمیاب تر می شود.

دوم، بارندگی بسیار متغیرتر و با دوره های طولانی خشکسالی همراه می شود؛ آن هم با طوفان های شدیدتر که مدیریت منابع آبی را سخت تر می کند.

سوم، انسان ها بعنوان محرک های تغییرات آب و هوایی و مدیریت ضعیف آب های زیرزمینی تنها مسئول همه این تغییرات هستند.

در حالی که افزایش غلظت دی اکسید کربن به گرم شدن زمین ادامه می دهد، آب پیام رسان پنهانی است که اخبار بد در مورد تغییرات آب و هوا را به شهر، محله و خانه شما می رساند.

این روند به ما بعنوان تنها محرک های تغییرات آب و هوایی بستگی دارد که تا حد ممکن چرخه مصرف آب خویش را اصلاح نماییم. با این وجود بر خلاف کربن واکنش جامعه این مورد بسیار ضعیف است و به سرعت و مقیاسی که فوریت بحران آب و هوا ایجاب می کند، نزدیک نشده است.

کمبود آب را در دستور کار مبارزه با تغییرات اقلیمی قرار دهید

این وضعیت باید فورا تغییر کند. آب باید در دستور کار جهانی مبارزه با تغییرات اقلیمی قرار گیرد اما از آنجاییکه صنعت و زنجیره های تأمین آن و بخصوص صنایع غذایی ۸۰ درصد برداشت های آب در سطح جهان را به خود اختصاص می دهد، ما نمی توانیم بدون مشارکت جدی صنعت امنیت جهانی آب را دنبال نماییم.

این گزارش سفارش می کند شرکت ها باید تلاش کنند همان مقدار آب را با همان کیفیت یا کیفیت بهتر به محیط زیست بازگردانند. آنها باید اطمینان حاصل کنند که اکوسیستم های طبیعی از فعالیتهای تجاری تخریب نمی گردد.

صنعت به صورت فزاینده ای با تسریع تغییرات در سیل، خشکسالی و در دسترس بودن آب تهدید می شود. همینطور صنایع تاریخچه ای طولانی بعنوان آلوده کننده اصلی آب های سطحی و زیرزمینی پرارزش ما دارد.




1401/06/06
09:30:48
5.0 / 5
489
تگهای خبر: آب , اخبار , امنیت , بارندگی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۳
persianrose.ir - حقوق مادی و معنوی سایت پرشین رز محفوظ است

پرشین رز

گل و گیاه