پیش گیری از جنگل زدایی با نوآوری

پیش گیری از جنگل زدایی با نوآوری پرشین رز: خراسان رضوی هیأت مدیره روغن نخل مالزی (MPOB) اعلام نمود که نوآوری های صنعت روغن نخل (پالم) مالزی در حوزه صیانت از جنگلها به ثمر نشسته و نرخ جنگل زدایی در این کشور طی سالهای اخیر کاهش ثابتی ثبت کرده است.


به گزارش دیلی اکسپرس، احمد پرویز، مدیر کل روغن نخل مالزی اظهار داشت: گزارش ها نشان میدهد از سال ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۵، مساحت جنگلی مالزی با ۲درصد افزایش به ۱۸.۲۵ میلیون هکتار رسیده است. طی سالهای ۱۹۹۱ تا ۲۰۰۰، نرخ جنگل زدایی ۰.۲۷ درصد بود و این میزان از سال ۲۰۰۱ تا ۲۰۱۰ به ۰.۰۹ درصد کم شد.
پرویز بیان کرد: افزایش مساحت جنگلی تا حدودی به سبب طرح روغن پالم پایدار مالزی (MPSO) است که در اول ژانویه ۲۰۲۰ برای افزایش پایداری کشاورزی و مدیریت جنگل بوسیله صدور گواهینامه الزامی برای تمام مزارع و زمین تولیدی خرده مالکان اجرا شد.
وی ادامه داد: باتوجه به این دستور، از میان رفتن جنگلها در سال ۲۰۱۶ کاهش یافت؛ طرح روغن پالم پایدار مالزی در سال ۲۰۱۵ افتتاح شد.
مالزی به حفظ تنوع زیستی و مدیریت پایدار جنگلها در اجلاس زمین ریو در سال ۱۹۹۲، یعنی حفظ ۵۰ درصد از جنگل های خود متعهد شد. گزارش بانک جهانی در سال ۲۰۲۰ مساحت جنگل های این کشور را ۵۸.۱۸ درصد از کل مساحت زمین عنوان کرده است.
محرک های زیادی برای جنگل زدایی وجود دارد و تحقیقات نشان می دهد که نخل روغنی، عامل اصلی تخریب جنگلها نیست. این مساله توسط گزارش های اتحادیه دانشمندان علاقمند در خصوص اینکه دام، سویا و فرآورده های چوبی در مقایسه با نخل روغنی موجب تلفات جنگلی بیشتری می شوند نیز تأیید شد.
نخل روغنی پایین ترین میزان تلفات جنگل را به همراه دارد بنابراین، بی انصافی است که بگوییم صنعت روغن نخل تنها عامل مهم در مسائل زیست محیطی و گرمایش جهانی است.
پرویز ابراز کرد: کارهای اقتصادی زیاد دیگری وجود دارد که در مسائل زیست محیطی و گرمایش جهانی نقش دارند. شرکت های اصلی نخل روغنی که شامل Sime Darby، IOI Group و Wilmar می شوند، برای صیانت از طبیعت و حراست از گونه ها کمک مالی کرده اند.
وی افزود: این مزارع همین طور مناطق با ارزش حفاظتی بالا (HCV) را درون املاک برای اهداف صیانت از تنوع زیستی ایجاد می کنند. برای مثال، شرکت پالایش و ترکیب چربی و روغن (Sime Darby) ۵۷۷۹ هکتار از مساحت مناطق با ارزش حفاظتی بالا را برای صیانت از تنوع زیستی مختص کرده است.
برمبنای بیانیه سازمان غذا و کشاورزی از جنگل های جهان (SOFO)، ۲۲ کشور همچون مالزی در افزایش سطح امنیت غذایی ملی و در عین حال حفظ پوشش جنگلی موفق شده اند که نشان میدهد برای تولید غذای بیشتر نیازی به قطع درختان نیست.
مالزی، دومین تولیدکننده بزرگ روغن پالم در جهان، همچنان در رتبه ۱۲ کشور برتر دارای تنوع زیستی فراوان قرار دارد.



1401/08/30
10:41:32
5.0 / 5
437
تگهای خبر: امنیت , حفاظت , زیست محیطی , صنعت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۴
persianrose.ir - حقوق مادی و معنوی سایت پرشین رز محفوظ است

پرشین رز

گل و گیاه