به گزارش پرشین رز به نقل از مهر، هادی هاشمیان صبح چهارشنبه در حاشیه همایش دادستان های عمومی و انقلاب مراكز استان ها و دادستان های نظامی سراسر كشور، در جمع خبرنگاران با اشاره به وضعیت بحرانی خلیج گرگان، از دادستان كل كشور خواست كه در سطح ملی برای نجات این خلیج گرگان به گلستان كمك كند.
هاشمیان افزود: هر چند اقداماتی در سطح استان برای نجات این خلیج صورت گرفته است اما كافی نیست و نیاز به كمك فرا استانی و ملی دارد.
وی بیان كرد: باید مطالبه ملی برای نجات خلیج گرگان شكل گیرد در غیر اینصورت در آینده بحران ناشی از خشك شدن خلیج گرگان، علاوه بر استان گلستان دیگر استان های كشور را نیز درگیر خواهد كرد.
رئس كل دادگستری گلستان در ادامه سخنان خود با تشریح عملكرد دستگاه قضایی استان گفت: با تلاش های صورت گرفته سال گذشته ۲۰ هزار كاهش ورودی پرونده به محاكم استان داشتیم كه این كاهش فرصت مختومه كردن پرونده های مسن در محاكم استان را برای قضات فراهم كرد .
هاشمیان افزود: استفاده از فرصت اقوام ومذاهب مختلف ساكن در استان، كمك علمای شیعه و سنی و واحد های صلح و سازش مهم ترین علت كاهش ورودی پرونده به محاكم استان بود.