قطع برق بیشتر از ۳۰ هزار خانه به دنبال طوفان استرالیا
به گزارش پرشین رز مقامات استرالیا بعد از وقوع طوفان های شدید و شبانه ای كه منجر به قطع برق بیشتر از ۳۰ هزار خانه شد، در كوشش برای اجرای عملیات پاكسازی هستند.
به گزارش پرشین رز به نقل از ایسنا، سیستم بزرگ طوفانی كه پیشتر "كانبرا"، پایتخت استرالیا را درنوردیده و منجر به بارش تگرگ هایی به اندازه توپ گلف شده بود، عصر امروز با پیشروی به سمت شرق، بخش های بزرگی از ایالات نیو ساوت ولز، كوئینزلند و ویكتوریا را درنوردید.
طبق اعلام سرویس اضطراری ایالتی نیو ساوت ولز، بیشتر از ۸۰۰ تماس برای كمك در طول شب وجود داشته كه بیشتر آنها از حومه جنوبی سیدنی بوده است. همینطور بیشتر این تماس ها به علت شكایت از سقوط درختان و سقف ساختمان ها برقرار شده است.
در طوفان های اخیر استرالیا سرعت وزش باد در برخی از بخش ها به بیشتر از ۱۰۰ كیلومتر در ساعت رسیده بود. هم چنین این طوفان ها همراه با رعد و برق بوده كه تابحال منجر به مجروحیت دو نفر شده است. تابحال ۴۴ هزار فعالیت رعد و برقی در كوئینزلند گزارش شده كه منجر به قطع برق حدود ۲۰ هزار خانه شده است. در نیو ساوت ولز هم ۱۴ هزار خانه به علت وزش باد شدید، صاعقه و تگرگ با قطعی برق رو به رو شده اند.
در حالیكه طوفان سبب تخریب بسیار زیادی شده و ۳۲۰ میلیون دلار استرالیا مطالبات بیمه ای به همراه آورده، با عنایت به رطوبتی كه برای آب و هوای استرالیا به همراه داشته منجر به كاهش آتش سوزی های اخیر در این كشور شده است.
بارندگی های سنگین اخیر در استرالیا منجر به خفیف شدن خیلی از آتش سوزی های طبیعی این كشور شده اما از جانب دیگر سبب قطعی برق و مسدود شدن جاده ها هم شده است.
آتش سوزی های ناشی از تغییرات اقلیمی سبب شده است كه از سراسر جهان برای كمك به جوامع انسانی و جمعیت حیوانات حمایت های مالی روانه استرالیا شود.
برآوردها از آن حكایت می كند كه در آتش سوزی های اخیر استرالیا یك میلیارد حیوان تلف شده و درختان و درختچه های بی شماری از بین رفته اند. استرالیا از تنوع جانوری و گیاهی بالایی برخوردار بوده و زیستگاه گونه های منحصر به فرد زیادی است.
آتش سوزی های استرالیا كه از ماه سپتامبر شروع شده، منجر به مرگ دست كم ۲۸ نفر شده، هزاران خانه را ویران كرده و میلیون ها هكتار زمین را به آتش كشیده است.
بنا بر گزارش خبرگزاری شینهوا، در هفته اول ژانویه، حدود ۱۵۰ آتش سوزی در سواحل شرقی استرالیا رخ داده است كه هم اكنون فقط ۸۰ مورد از آنها فعال باقی مانده و سایر آنها اطفاء شده است.
منبع: پرشین رز
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب