تشكیل كارگروه تشدید مبارزه با قاچاق چوب شمال كشور
مدیرکل دفتر حفاظت و حمایت منابع طبیعی سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور از تشکیل کارگروه تشدید مبارزه با قاچاق چوب ویژه استانهای شمالی کشور آگاهی داد.
به گزارش پرشین رز به نقل از ایسنا سید امیرمسعود جلالی اظهارکرد: در امتداد تشدید مبارزه با پدیده قاچاق چوب در استانهای شمالی کشور، جلسه ای به ریاست مسعود منصور - رییس سازمان جنگلها - تشکیل شد که طی آن ابعاد و نتایج این پدیده در شمال کشور مورد بحث و بررسی قرار گرفت و ضمن شناسایی چالش ها و راهکارها، قرار شد به زودی کارگروه ویژه ای به همین دلیل تشکیل گردد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور وی اظهار داشت: این کارگروه با حضور مدیران و کارشناسان چهار اداره کل شمالی کشور تشکیل خواهد شد و انتظار می رود با تشکیل آن، ضمن تشدید اقدامات حفاظتی و مبارزه با قاچاق چوب از عرصه های طبیعی ذی قیمت شمال کشور، نتایج تخریبی این پدیده نامیمون تا حد امکان تقلیل پیدا کند.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب