ذوب شدن سریع یخچال های طبیعی در رشته کوه های آلپ

ذوب شدن سریع یخچال های طبیعی در رشته کوه های آلپ به گزارش پرشین رز یخچال های طبیعی رشته کوه های آلپ در ایتالیا همانند دیگر یخچال های طبیعی و کوهستانی در سرتاسر جهان به صورت پیوسته درحال ذوب شدن هستند.


به گزارش پرشین رز به نقل از ایسنا، در یک مقاله، عکاسی بر یخچال طبیعی معروف به "فورنی" در رشته کوه های آلپ تمرکز کرده که در شمال شرق ایتالیا واقع شده است. یخچال طبیعی فورنی و توده های یخی مجاور آن در پارک ملی استلویو ایتالیا بیشتر از یک قرن مورد تحقیق محققان قرار گرفته اند و محققان با تاکید بر اندازه گیری ها و تصاویر در ارتباط با اواسط قرن ۱۹ میلادی دریافتند که یخچال طبیعی فورنی که بزرگترین یخچال دره ای ایتالیا هم به حساب می آید از حدود سال ۱۸۶۰، ۳.۳ کیلومتر عقب نشینی کرده و طبق محاسبات، مساحت کل این یخچال تقریباً به نصف رسیده است.
به گزارش محققان، با شتاب سریع ذوب یخچال های رشته کوه های آلپ پیشبینی می شود که یخچال طبیعی فورنی احتمالاً تا سال ۲۰۵۰ میلادی تنها ۲۰ درصد از حجم فعلی خویش را حفظ خواهد نمود و همینطور تا آخر قرن جاری میلادی به صورت کامل ناپدید شود.
به گزارش پرشین رز به نقل از ای ان ان، همینطور سرنوشت مشابهی هم در انتظار یخچال های طبیعی در سرتاسر اروپا است به صورتی که پیشبینی شده حتی در صورتیکه انتشار گازهای گلخانه ای به صفر هم برسد، نیمی از ۴۰۰۰ یخچال طبیعی آلپ تا سال ۲۰۵۰ از بین رفته و همینطور دو سوم آنها هم یخ های خویش را تا سال ۲۱۰۰ از دست خواهند داد.




منبع:

1400/07/01
11:36:50
5.0 / 5
1063
تگهای خبر: پارك , گل
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۱ بعلاوه ۵
persianrose.ir - حقوق مادی و معنوی سایت پرشین رز محفوظ است

پرشین رز

گل و گیاه