وضعیت جوی تهران در نخستین روز قرن جدید
پرشین رز: اداره کل هواشناسی استان تهران وضعیت جوی تهران را در ایام آتی تشریح نمود و از نفوذ سامانه بارشی به استان در نخستین روز قرن جدید آگاهی داد.
به گزارش پرشین رز به نقل از ایسنا، برمبنای بررسی داده ها و نقشه های پیش یابی هواشناسی، وضعیت جوی استان تهران، طی پنج روز آینده آسمان کمی ابری تا نیمه ابری در بعضی ساعت ها همراه با وزش باد و گاهی ابری پیش بینی می شود.
از پس از ظهر دوشنبه( اول فروردین) با نفوذ زبانه یک سامانه بارشی به تدریج آسمانی ابری و به تدریج از سه شنبه (۲ فروردین) تا پنجشنبه (۴ فروردین) در بعضی ساعت ها وزش باد نسبتا شدید تا شدید خصوصاً در بخش های جنوبی استان و رگبار پراکنده با احتمال رعد و برق خصوصاً در بخش های شمالی مورد انتظار است.
طی امروز و فردا ( یکشنبه ۲۹ اسفند و دوشنبه اول فروردین) روند افزایش نسبی دما و عصر سه شنبه تا چهارشنبه (۲ و ۳ فروردین) کاهش نسبی دما پیش بینی می شود.
بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، آسمان تهران فردا (اول فروردین) نیمه ابری تا ابری گاهی وزش باد و در شب نیمه ابری و در بعضی ساعت ها ابری و وزش باد و گاهی بارش پراکنده با حداقل دمای ۱۲ و حداکثر دمای ۲۰ درجه سانتیگراد و در روز سه شنبه (۲ فروردین) نیمه ابری تا ابری از پس از ظهر وزش باد و گاهی رگبار باران با حداقل دمای۷ و حداکثر دمای ۱۹ درجه سانتیگراد پیش بینی می شود.
همچنین طبق این گزارش، ایستگاه فیروزکوه (امین آباد) با دمای ۶- درجه سانتیگراد سردترین نقطه استان تهران در ۲۴ ساعت گذشته گزارش شده است.
منبع: پرشین رز
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب