كارشناس هواشناسی خبرداد؛

غبار پدیده جوی غالب اصفهان

غبار پدیده جوی غالب اصفهان به گزارش پرشین رز، کارشناس اداره کل هواشناسی استان اصفهان اظهار داشت: غبار صبحگاهی تا آخر هفته پدیده غالب مرکز و شرق اصفهان است.



ابراهیم هنرمند در گفتگو با خبرنگار مهر عنوان کرد: جوی به نسبت پایدار در سطح استان تا اوایل هفته پیش رو در سطح استان حاکم خواهد بود و در این زمان آسمان اغلب مناطق صاف تا کمی ابری گاهی وزش باد پیشبینی می شود.
وی افزود: در مناطق مرکزی و شرقی استان بخصوص در ساعات اولیه روز غبار صبحگاهی را انتظار داریم که به کاهش کیفیت هوا منجر می شود.
کارشناس اداره کل هواشناسی استان اصفهان با اشاره به اینکه دمای هوا در ساعات پیش رو تغییر محسوسی ندارد، اظهار داشت: بیشینه دمای هوای کلانشهر اصفهان در گرم ترین ساعات امروز به ۳۳ درجه سانتیگراد بالای صفر و کمینه آن صبح فردا به ۱۲ درجه سانتیگراد بالای صفر می رسد.
هنرمند افزود: خوروبیابانک با دمای ۳۸ درجه سانتیگراد بالای صفر و بوئین و میاندشت با دمای پنج درجه سانتیگراد بالای صفر به ترتیب گرم ترین و خنک ترین نقاط استان پیشبینی می شود.

1401/07/08
08:59:47
5.0 / 5
709
تگهای خبر: باد , كیفیت , هوا
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۸ بعلاوه ۵
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

persianrose.ir - حقوق مادی و معنوی سایت پرشین رز محفوظ است

پرشین رز

گل و گیاه
به پرشین رز، جایی که گل ها فقط زیبا نیستند، بلکه سخنگوی طبیعت اند، خوش آمدید! فراتر از یک سایت گل و گیاه