۳۲ تن چوب و زغال بلوط قاچاق در فلاورجان توقیف شد

۳۲ تن چوب و زغال بلوط قاچاق در فلاورجان توقیف شد به گزارش پرشین رز، رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان فلاورجان از کشف و ضبط ۳۲ تُن چوب بلوط قاچاق و زغال و امحای ۲ کوره زغال در این رابطه اطلاع داد.



ابراهیم قلانی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار نمود: دهم خردادماه در شهر قهدریجان از توابع شهرستان فلاورجان، ۳۰ تُن چوب بلوط قاچاق و ۲ هزار و ۲۰۰ کیلوگرم زغال بلوط کشف و ضبط شد.
وی اضافه کرد: ارزش این محموله ها حدود هفت میلیارد تومان ارزیابی شده است.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان فلاورجان ضمن اشاره به این که مبدأ چوب های قاچاق از استانهای زاگرسی همجوار بوده است، اظهار داشت: در این عملیات ۲ کوره غیر مجاز زغال هم شناسایی و امحا وهمچنین پنج نفر متخلف در این رابطه دستگیر شدند.
قلانی اشاره کرد: مطالعات نشان می دهد این محموله های چوب بلوط قاچاق با بهره گیری از خودرو های سواری معروف به شوتی و طی چند مرتبه جابه جا شده اند.
رئیس اداره منابع طبیعی فلاورجان از مردم خواست در صورت مشاهده هرگونه قاچاق چوب یا کوره غیرمجاز، با شماره ۱۵۰۴ تماس گرفته و گزارش کنند.

1404/03/18
10:04:04
5.0 / 5
53
تگهای خبر: آب
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۳
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

persianrose.ir - حقوق مادی و معنوی سایت پرشین رز محفوظ است

پرشین رز

گل و گیاه
به پرشین رز، جایی که گل ها فقط زیبا نیستند، بلکه سخنگوی طبیعت اند، خوش آمدید! فراتر از یک سایت گل و گیاه