رئیس جهاد كشاورزی استان بوشهر خبر داد
ریزش جدید ملخ ها طی چند روز آینده
پرشین رز: بوشهر رئیس سازمان جهاد كشاورزی استان بوشهر از ریزش جدید ملخ ها طی چند روز آینده آگاهی داد.
محمدتقی منوچهری در گفت و گو با ایسنا با اشاره به بحران ملخ در استان بوشهر اظهار داشت: خوشبختانه ملخ در استان بوشهر كنترل شده است و ۶ روز است كه مبارزه ای نداریم. فقط در نقاطی كه UTM را برداشته ایم و تخم ریزی شده و برای كمتر كردن جمعیت ملخ ها و بیشتر در مناطق كوهستانی تمركز داریم. الان مشكل خاصی نداریم و در دشت ها حدودا هیچ عملیاتی نیست.
وی اشاره كرد: پیش بینی ها این است كه در چند روز آینده ریزش جدید خواهیم داشت؛ معمولا كار اصلی از نیمه فروردین ماه شروع می شود، بدین سبب هواپیما در استان مستقر و ۶ فرودگاه سمپاشی شامل 2 فرودگاه در دشتستان و در دشتی، دیر، تنگستان و دیلم هر كدام یك عدد تعمیر، ترمیم و آماده شده است. همین طور علاوه بر سموم استفاده شده در بهمن و اسفند، سم به میزان كافی و تعدادی سمپاش جدید خریداری و در انبار قرار داده شده است.
رئیس سازمان جهاد كشاورزی استان بوشهر اظهار داشت: الان حدود 100 سمپاش آماده بعلاوه 300 نفر نیروی عملیاتی درگیر مبارزه هستند كه به محض رخ دادن هر اتفاقی در عرصه هستند. حدود 55 اكیپ ردیابی و پایش داریم و حدود 25 اكیپ مبارزه كه اساسا در اردیبهشت ماه این اكیپ های مبارزه، خصوصا در زمان انتقال عملیات مبارزه به دشت ها چند برابر خواهد شد.
منوچهری اشاره كرد: انواع روش های مبارزه شامل سمپاشی هوایی، و استفاده از انواع سمپاش ها بسته به منطقه ای كه طغیان آفت را داشته باشیم و متناسب با آن شرایط از سمپاش های مختلف استفاده می نماییم.
این مسئول اشاره كرد: كشاورزان و باغداران آموزش داده شده و خودشان بعنوان ردیاب و پایشگر فعالیت می نمایند و مزارع و باغات بزرگ را ردیابی كرده و در صورت بروز هر اتفاقی سریعا به ما اطلاع می دهند. این نقطه قوت ما است كه مردم همكاری بسیار خوبی دارند، شوراها و دهیاری ها واقعا به ما كمك كرده اند.
رئیس سازمان جهاد كشاورزی استان بوشهر عنوان كرد: خط قرمز ما باغات نخیلات و مركبات است و اینكه بتوانیم آفت را در استان كنترل نماییم تا به استان های مجاور خسارت نزند. در صورت نیاز اساسا هم به استان های همسایه كمك می كنیكم و هم از آنها كمك می گیریم.
محمدتقی منوچهری تصریح كرد: هم اكنون سفارش ما فقط این است كه همه مراقب باشند و به محض اینكه ریزش جدید در نقطه ای اتفاق بیفتد و یا پوره ها از تخم بیرون بیایند به ما اطلاع دهند تا نیروهای آماده باش كار خودرا در منطقه آغاز كنند.
منبع: پرشین رز
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب